Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
5. des.
Clarion Hotel The Hub, OSLO

Lederkonferansen 2024

- strategier for suksess i en omskiftelig verden

5. des.Clarion Hotel The Hub, OSLO

I løpet av en inspirerende og lærerik dag får du verdifulle råd og innspill som hjelper deg å utvikle deg rollen som leder.

Leder av et team

Fremtidsrettet ledelse

strategier for suksess i en omskiftelig verden

Slik leder du med mot og inspirasjon i krevende tider

Kontinuerlige endringer, ustabile omgivelser og ny teknologi krever nye måter å lede på. Bli med og utforsk strategier og verktøy som hjelper deg å navigere suksessfullt gjennom utfordrende tider. Denne konferansen er din ultimate guide i tider med omveltninger!

Tid tid å reflektere ikke bare levere!

Konferansen tar pulsen på utviklingen, setter ord på dagens utfordringer og gir deg faglige oppdatering. Du møter dyktige ledere og fageksperter som deler av sin erfaring. Uansett hvor travel du er som leder så trenger også du faglig påfyll og inspirasjon. 

Målgruppe

Denne konferansen er utviklet for ledere på alle nivåer som ønsker mer innsikt i å takle de dilemmaer og paradokser som oppstår i moderne ledelse, enten du jobber i privat eller offentlig sektor, er ny som leder eller erfaren, er Tekna-medlem, eller ikke medlem.

Del