Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Brannforum ­Brannsikkerhet og beredskap i kraftsektoren

Brannsikkerhet og beredskap i kraftsektoren

4.–5. feb. 2025Quality Hotel Ålesund, ÅLESUND

Velkommen til Brannforum - Brannsikkerhet og beredskap i kraftsektoren! Årets viktigste møteplass om brannvern, sikkerhet, sårbarhet og utvikling i kraftforsyning og kraftproduksjon.

Viktig møteplass!

Med Brannforum skaper vi en arena for samarbeid og erfaringsdeling på tvers av aktører i kraftbransjen. Brann- og redning samt ansatte på driftssentraler er viktige samarbeidspartnere når det kommer til brann- og brannsikkerhet i kraftanlegg. Ta med deg dine lokale aktører og bli med å skape en møteplass som bidrar til samhandling og økt sikkerhet i kraftsektoren!

Faglig innsikt

På Brannforum får du oppdatering på det viktigste som rører seg i bransjen. Du vil blant annet få en oppdatering på Kjentmannsordningen og innsikt i reelle hendelser for læring og erfaringsdeling.

Lyst til å bidra?

Har du innspill til tema eller noe du selv har lyst til å presentere?

 

Del