Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbildet tegning av verdensrommet

Tekna Romfart

Tekna Romfart er et prosjekt som skal ivareta og synliggjøre faglige interesser for Tekna-medlemmer som er opptatt av verdensrommet. Vi skal også bidra til nettverksbygging på tvers av arbeidsgiverne i rombransjen. Du trenger ikke være Tekna-medlem for å komme på våre arrangementer! 

Er du klar over hvor viktig verdensrommet og romteknologi er for Norge?

Tekna fasiliterer møteplasser og seminarer for medlemmer med interesse for verdensrommet. Er du Tekna-medlem og opptatt av romforskning, satellitter eller vil utforske de mange synergi – og industrimulighetene som romteknologien bringer med seg? Ønsker du å sette opp møter eller seminarer? Følg med på arrangementskalenderen eller snakk med oss!

Ønsker du å bidra inn og engasjere deg i dette faglig nettverket, ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktperson

For tiden ingen personer å vise.

Meld din interesse

Ønsker du informasjon om møteplasser Tekna setter opp innenfor temaet? Svar på en kort undersøkelse og meld din interesse her.