Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Heidi Berg

Møt medlemmene

Tekna er 150 år i år. Siden 1874 har Teknas medlemmer vært pådrivere for teknologisk utvikling.

 

Bli kjent med noen av våre medlemmer og de spennende teknologiene de jobber med i dag.

Sammen om noe større i 150 år

Vi er stolte av medlemmene våre og det de utretter. Derfor vil vi i jubileumsåret bli bedre kjent med noen av dem og teknologiene de jobber med hver dag.

Sammen om noe større i 150 år

Vi er stolte av medlemmene våre og det de utretter. Derfor vil vi i jubileumsåret bli bedre kjent med noen av dem og teknologiene de jobber med hver dag.

Visjonæren

Ingrid er med på banebrytende norsk innsats innen satellittvirksomhet på Andøya Space.

Ingrid Hanssen

Byggeren

Heidi likte ikke unødig arbeid og ble sentral i å utvikle softwareprogram for byggetegninger i 3D som brukes for veier, broer og tuneller.

Fjellmannen

Ole fra Statens Vegvesen utløser skred med knallgass for å sikre veiene og påskefjellet.

Entusiasten

Håvard elsker jobben sin med å videreutvikle det smarte "øyet", som automatiserer kvalitetskontroll av fisk.

Oppfinneren

Øystein har vært med på å finne opp Thorvald, den autonome elektriske landbruksroboten som hjelper bonden og gjør de farlige jobbene.

Tekna 150år logo

Siden Tekna ble opprettet i 1874, har verden og Norge gått gjennom vanvittige forandringer. Ingeniørbragder har ledet til verdiskapning i hele landet, og Teknas medlemmer har vært pådrivere for utviklingen. Det skal vi fortsette med! På hver enkelt arbeidsplass, når vi møtes for å lære noe nytt – og ved å spre realfagsglede til nye generasjoner. For det er sammen vi får til det ingen enkeltmennesker kan. Følg med på jubileumsaktiveter: Tekna.no/150.