Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Luftkvalitet i oslo

Tema: Bio- og klima

Luftkvaliteten i Oslo

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 4. sep. 2019 Streaming

Luftkvalitet i Oslo. Hvordan er luftkvaliteten og hva er planene for å bedre den? Se video fra miniseminar i regi av FEIM.

Hør om luftkvaliteten i Oslo!

Opptak fra miniseminar 4. september:
Hvordan overvåkes luftkvaliteten i Oslo?
Hva viser målingene? Og hvilke fremtidige tiltak vil iverksettes for å bedre luftkvaliteten?

Vi inviterte tre foredragsholdere som belyste disse temaene:
• Philipp Schneider fra NILU snakket om (på engelsk): «Alternative technologies for monitoring urban air quality: From satellites to sensor networks»
• Erik Berge fra Meteorologisk institutt orienterte om luftkvaliteten i Oslo. Hva er situasjonen? Hva viser målinger og beregninger? Hvor kan man få oversikt over luftkvaliteten i dag og i morgen og hvordan har luftkvaliteten vært tidligere?
• Susanne Lützenkirchen fra Bymiljøetaten fokuserte på hvilke tiltak som planlegges iverksatt for å forbedre luftkvaliteten i Oslo

Opptak fra miniseminaret

FEIM ønsker velkommen:

Philipp Schneider fra NILU

Erik Berge fra Meteorologisk institutt

 

Faggruppe for Energi, Industri og Miljø (FEIM) var arrangør. FEIM streamer de fleste fagkveldene sine og du finner en rekke opptak av FEIM-arrangementer på energibloggen.

Du kan finne mer om luftkvaliteten i Oslo fra et miniseminar om lokal luftkvalitet i forbindelse med en ny varslingstjeneste. Se opptak fra seminaret som Tekna Klima avholdt tidligere i år.

Stikkord: FEIM, luftkvalitet, video

Les også