Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bilde av bryggen i Bergen på kveldstid, bilde av Thor Haakon Bakke

Tema: Bio- og klima

Klimagassbudsjett i Bergen kommune

Publisert: 30. mars 2022 Streaming

Bergen er en av byene i Norge som kutter mest CO2, og hadde i 2020 en utslippsreduksjon på 6,2 prosent. Hvordan har de klart dette? Bli med på dette webinaret for å lære!

Byråd for byutvikling, miljø og klima i Bergen, Thor Haakon Bakke (bildet), forteller om hvordan de jobber med Grønn strategi, klimagassbudsjett, fossilfrie byggeplasser med mer!


I verden er det nå flere byer som leder an i kampen mot klimaendringene. Byer setter egne mål for utslippskutt og gjennomfører tiltak. Bergen er en av byene i Norge som kutter mest, og hadde i 2020 en utslippsreduksjon på 6,2 prosent. Hvordan har de klart dette?

Tekna Klima

Tekna Klima er et nettverk som jobber for å skape tverrfaglige møteplasser, formidle forskning og gi et faglig tilbud til medlemmer som engasjerer seg i klimaendringer. I tilpasningen til klimaendringene er det viktig å bruke vitenskapelig og teknologisk innsikt fra mange fagområder og bransjer, som kan dra nytte av hverandre gjennom felles møteplasser, utveksling av kunnskap og nettverksbygging. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også