Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Knut Skinnes og natur

Tema: Bio- og klima

Hvorfor bry oss om klima, og hva skal vi gjøre? Her kommer det store bildet!

Oppdatert: 8. nov. 2022 Streaming

Motta håndfaste svar på all praten om sirkulær økonomi. Knut Skinnes, også kjent som @klimaknut på instagram(!) snakker om det store bildet, hvorfor bry oss om klima, og hva skal vi gjøre!

Knut Skinnes jobber i Våren As som utvikler tech-plattformer og investerer i start-ups. Som grunder og ansvarlig tilrettelegger i Greenhouse, forteller han hvordan de der plukker ned sirkulær økonomi til noe konkret og jordnært, som skal endre verden.

Knut understreker alvoret vi står i og belyser mulighetsområdene innenfor råvarer, sirkularitet, og kvalitet. 

Knut var også nylig innom som gjest i Jointhefaebrik sin podcast fÆb. Der snakker KlimaKnut om hvordan han ønsker å bidra til å revolusjonere gjenbruk og gjenvinning av klær! Hør selv! (Episoden heter Klima-Knut + selvroast)

Interessert i å lære mer? Finn en rekke opptak fra foredrag og seminarer om temaet klima.

Tekna Klima

Tekna Klima er et nettverk som jobber for å skape tverrfaglige møteplasser, formidle forskning og gi et faglig tilbud til medlemmer som engasjerer seg i klimaendringer. I tilpasningen til klimaendringene er det viktig å bruke vitenskapelig og teknologisk innsikt fra mange fagområder og bransjer, som kan dra nytte av hverandre gjennom felles møteplasser, utveksling av kunnskap og nettverksbygging. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også