Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en ung kvinne og flere unge menn med verneutstyr i labor

Tema: Bio- og klima

Biotekinvesteringer – hvordan kan DU tjene penger?

Oppdatert: 24. sep. 2020 Streaming

Tekna Biotek inviterer til et direktesendt seminar om investeringer innen biotek og livsvitenskap.

Det er flere suksesshistorier innen biotek-industrien, fra bedrifter som blant annet Gentian, Algeta og nylig med Lytix Biopharma. Disse bedrifter kan ikke bare skilte med store vitenskapelige gjennombrudd; de har også skapt attraktiv avkastning for investorer. Vi har invitert fagfolk fra ulike investeringsmiljøer som vil snakke om mulighetene og utfordringene knyttet til investeringer i bioteknologi, helse og livsvitenskap.

1.Markus Dietrich, Investeringsanalytiker i Hadean Ventures og «Business Angel», vil snakke om utfordringer og muligheter særskilt knyttet til bioteknologiinvesteringer. Han vil også fortelle om egne erfaringer fra investeringer i oppstartsselskaper innenfor denne bransjen.

2.Gjest Beistein, CFO i Lytix Biopharma, vil snakke om hvordan man som oppstartselskap man kan skaffe investorer i Norge. Hva utfordringene har vært, samt Lytix sin tilnærming til dette.

3.Njål Kind, CFO i Gentian, vil snakke om Gentians betraktninger når det gjelder investeringer i Biotek-bransjen i Norge og deres erfaringer med børsnotering.

4.Benedicte Bakke, porteføljeforvalter i DNB Bioteknologi og DNB Health Care, vil snakke om hva som skal til for at et selskap blir en del av en portefølje samt hva man bør tenke på når det kommer til investeringer innenfor helse og biotek. Bør man satse på enkeltaksjer eller fond?

Les også