Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsfoto av gode kollegaer som ler sammen

Tema: Ledelse og utvikling

Ledelse til frokost: Å bygge et team

Oppdatert: 24. sep. 2020 Streaming

Når vi driver med noe så rasjonelt som verdiskapning – hvorfor skal vi bry oss om følelsene til våre kollegaer?

Last ned presentasjonen fra sendingen

Vi er alle berørt av koronapandemien i en eller annen grad, og det har blitt skrevet utallige artikler om hvordan det har endret vår interaksjon med hverandre, også på arbeidsplassen. Felles for de fleste av oss er at vi jobber i team, noen ganger i flere team, for å løse arbeidsoppgavene våre.

Har du lurt på hvorfor du i noen team opplever at du trives og presterer godt, mens i andre kjenner du på det motsatte?

Silje Mikalsen vil gi deg innsikt i innvirkningen vår indre dialog har på hver enkelt teammedlems reaksjoner og atferd, og hvordan det påvirker teamet som helhet.

Silje vil snakke mer om følgende spørsmål:

  • Hva er psykologisk trygghet og hvordan henger dette sammen med verdiskapning?
  • Hva skjer i hjernen som forsterker eller hindrer god teamdynamikk?
  • Hvordan kan du som leder tilrettelegge for psykologisk trygghet?
  • Hvordan kan du løfte teamet til et nytt nivå, enten du sitter på hjemmekontor eller i åpent landskap?

På slutten av foredraget vil vi svare på spørsmål fra deltakerne. Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta. Du får tilsendt lenke på e-post dagen før foredraget.

 

Profilbilde av Silje Arntzen Mikalsen

Silje Arntzen Mikalsen

Management Consultant

Silje jobber i konsulentselskapet Head4More og er genuint nysgjerrig på hva som driver mennesker. I over 20 år har hun jobbet med salg, salgsledelse og forretningsutvikling. Med en HR-grad og fordypning i ledelse, har hun en inngående kunnskaper om hva som skal til for å lykkes med utviklingsprosesser. Gjennom sin innsikt i atferdsøkonomi og forretningsforståelse bygger Silje bro mellom emosjoner og resultatorientert organisasjonsutvikling.

Les også