Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tema: Ledelse og utvikling

Verdens første hydrauliske håndprotese

Oppdatert: 9. des. 2020 Streaming

Vi får høre Christian Fredrik Stray fortelle om hvordan det var å starte helseteknologi-selskapet Hy5, fra bunnen av. Hy5 har utviklet og produserer verdens første hydraulisk styrte håndprotese.

Fra idé til virkelighet.

Stray startet Hy5 med en sterk formålsdrevet forankring i det å gi mennesker over hele verden bedre livskvalitet gjennom mobilitet, noe Hy5 teamet fortsatt jobber med hver eneste dag.

Reisen har innebåret mange dype daler og bratte, høye topper, gjennom produktutvikling, finansiering, industrialisering og kanskje aller viktigst kommersialisering i et globalt marked.

Produktkomplikasjoner, konkurrentoppkjøp, sterke duopolitiske markedskrefter og Covid-19 er noen av utfordringene som Hy5 har stått overfor i sin 5 år lange historie.

Arrangementet er i regi av Gründergruppen og Tekna Egen Bedrift.

Les også