Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Fasaden på Stortinget i Oslo

Tema: Ledelse og utvikling

Hva betyr statsbudsjettet for din bedrift?

Oppdatert: 25. nov. 2022 Streaming

Hvilke konsekvenser kan det fremlagte statsbudsjettet og budsjettforslaget ha for små- og mellomstore bedrifter? Tekna har vurdert konsekvensene og inviterte til seminar.

Regjeringspartiene Arbeiderpartiet og Senterpartiet la 6. oktober fram sitt forslag til statsbudsjett for 2023. Dette er regjeringens første statsbudsjett som de har utarbeidet i sin helhet.

Bakteppet for neste års budsjett er alvorlig, med krig i Europa, energikrise og høy inflasjon. Dette preger budsjettet som er lagt fram hvor regjeringen selv har sagt at de vil prioritere trygghet og motvirke prisvekst.

Tekna Egen bedrift inviterte til et seminar hvor vi så på hvordan Tekna har vurdert statsbudsjettet og konsekvenser budsjettforslaget kan ha for små- og mellomstore bedrifter.

Foredragsholder er Rasmus Eiternes Guldvik, som er politisk rådgiver i seksjon for samfunnspolitikk i Tekna. Rasmus har tidligere jobbet i NHO og før det med europeisk politikk i Brussel. Han har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra NTNU.

Tekna Egen bedrift

Tekna Egen bedrift jobber for gode rammebetingelser for selvstendig næringsdrivende og tilbyr næringsdrivende Tekna-medlemmer juridisk rådgivning, kolleganettverk, med mere. Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også