Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en ung mann som håndhilser på en annen

Tema: Ledelse og utvikling

Finansiering for gründere - Hvilke muligheter har du?

Oppdatert: 13. okt. 2020 Streaming

Har du en idé i magen eller en allerede etablert oppstartsbedrift og trenger finansieringsstøtte for å realisere eller videreutvikle ideen din?

Det er vanskelig å finansiere et selskap i Norge, sies det. Sammenlignet med USA, Sverige, Finland og flere andre land Norge kan sammenlignes med når det gjelder innovasjon, gründeraktiviteter og teknologi-start ups, viser studier at du har mindre kapital å rutte med om du er gründer i Norge. Stemmer dette?

Vi har fått med oss avdelingsleder for gründeravdelingen i Innovasjon Norge, Jeanett Sandmo. Sandmo skal fortelle om blant annet hvilke støtteordninger og finansieringsverktøy Innovasjon Norge tilbyr, hvilke offentlige instanser som kan hjelpe deg med å finansiere ideen eller virksomheten din og hva som skal til for å få støtte.

Hvilke råd gir Innovasjon Norge til gründere som skal søke støtte og tilskudd under en pandemi?

Driver du egen bedrift eller har planer om å gjøre det?

Tekna egen bedrift arrangerer webinarer og seminarer og gir deg nyttige tips og kunnskap. Nettverket er kun for medlemmer, og det er gratis og helt uforpliktende å være med.

Les også