Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
dame demonstrerer analyse

Tema: Ledelse og utvikling

Digital markedsføring

Oppdatert: 17. nov. 2021 Streaming

Tekna Egen bedrift inviterer til innføringskurs i digital markedsføring og LinkedIn for bedrifter.

Sliter du med å nå ut?

Få smarte tips og triks til digital markedsføring og hvordan du lykkes i Linkedin-universet.
Tekna Egen bedrift inviterer til foredrag med Trine Visdal, markedssjef i Markedssjefene og Marthe Sørflaten, Sosiale medier-spesialist i Vild. Dette arrangementet gir deg en innføring i digital markedsføring. Du sitter igjen med en forståelse av hvilke kanaler og knep som passer best for deg, ditt innhold og budskap.

De to foredragene: 

En introduksjon til digital markedsføring

Hvordan engasjere målgruppen din og få nye kunder? Innen digital markedsføring finnes det et hav av muligheter som hjelper deg å nå målene dine. I dette seminaret ser vi nærmere på markedsmål, budsjett, målgrupper og kanalvalg, samtidig som du også får nyttige tips til verktøy og metoder som øker din synlighet i markedene du ønsker å nå.

v/Trine Visdal, Markedssjef i Markedssjefene

Slik blir du aktuell i sosiale medier

I dag scroller forbrukeren flere meter om dagen. Vi konsumerer mer innhold enn noensinne og ønsker å bli konstant underholdt, enten det er hjemme i sofaen eller på T-banen hjem fra jobb. Konkurransen om å nå frem mellom alt støyet har aldri vært høyere, og kommunikatorer må hele tiden tenke nytt for å få målgruppen til å stoppe opp og engasjere seg i innholdet du deler. En av måtene for å få seerne engasjert i innholdet du deler er aktualitet. I dette foredraget deler Marthe sine beste tips til å være aktuell i sosiale medier og oppnå det vi alle ønsker – engasjement og dialog med følgerne.

v/Marthe Sørflaten, Sosiale medier-spesialist i Vild

Tekna Egen bedrift

Tekna Egen bedrift jobber for gode rammebetingelser for selvstendig næringsdrivende og tilbyr næringsdrivende Tekna-medlemmer juridisk rådgivning, kolleganettverk, med mere. Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også