Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Lysende lyspære med en digitalt nettverk rundt seg

Tema: Energi

Tolv disruptive teknologier og deres betydning

Oppdatert: 1. des. 2020 Streaming

Hva vil nye, banebrytende og gjennomgripende teknologier bety for energisektoren, samfunnet og arbeidslivet?

Presentasjon 12 disruptive teknologier

Nettskyen. Kunstig intelligens. Droner. Tingenes internett. Vi har alle hørt om det, og mange har et bilde av hvordan det påvirker IT-bransjen. Men også andre bransjer, og samfunnet som helhet, påvirkes.

Jobber du i energisektoren, oljeselskap eller leverandørindustrien?

Tekna Olje og gass holder deg oppdatert på det siste gjennom gratis webinarer og seminarer! Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta.

I dette nettseminaret vil Harald Wesenberg fra Equinor se på hvordan tolv ulike teknologitrender er med på å forme fremtidens energiselskaper og industri, både enkeltvis og samlet. Det handler både om hva de er i dag, og hva de kan bli i fremtiden.

Deretter blir det en samtale mellom Harald Wesenberg, Morten Irgens fra Høyskolen Kristiania og OsloMet, og Mats Rjaanes, FFI om hva disse teknologitrendene betyr for samfunnet og arbeidslivet generelt.

Les også