Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Folksomt på Aker brygge

Tema: Energi

Økonomisk betydning av olje og gass-virksomheten for Norge

Oppdatert: 9. feb. 2022 Streaming

Hvordan kan vi best ivareta momentet i industrien når radikalt store utslippskutt skal oppnås? Vi belyser verdien av olje og gass-virksomheten for norsk økonomi.

Det er vel ingen som betviler at Oljefondet har gitt norske politikere handlingsrom og god økonomi. Men mindre kjent er kanskje de direkte inntektene fra selskapsbeskatning, fra statens eierandeler og fra personskatten? Og hva med alle ringvirkningene for lokale leverandører, for serviceyrker, for transportaktørene osv.

Tekna Olje og gass inviterer til miniseminar med ekspertene: 
Jarand Rystad fra Rystad Energi og
Sindre Finnes i Norsk Industri:

Tekna Olje og gass

Tekna Olje og gass er nettverket som holder deg oppdatert på det siste innenfor energisektoren. Møt andre som jobber med samme problemstillinger som deg selv og skaff deg ny innsikt og kompetanse gjennom å delta på kurs og arrangementer.
Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også