Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Batteri

Tema: Energi

Batteriprodusenten FREYR

Oppdatert: 7. des. 2022 Streaming

Lær mer om miljøvennlige litium-ion-baserte battericelleanlegg. Hvor langt har vi kommet?

FREYR utvikler miljøvennlige litium-ion-baserte battericelleanlegg i Mo i Rana. FREYR vil levere høy energitetthet og kostnadseffektive rene batterier til raskt voksende markeder globalt ved hjelp av den beste tilgjengelige teknologien og globalt ledende partnere drevet av billig, fornybar vann- og vindkraft.

FREYR planlegger å bygge ut inntil 43 GWh battericelleproduksjonskapasitet innen 2025, og inntil 83 GWh årlig kapasitet innen 2028. FREYR vil ha behov for 1500 ansatte.

Lars Kvadsheim, som er direktør HR & Bærekraft i Freyr Battery, vil i foredraget komme inn på:

  • Hvem vi er, hvor vi holder til og hvor langt vi har kommet
  • Kort om batteri og teknologien vi skal benytte
  • Hva slags kompetanse vi trenger

Se flere opptak fra energiforedrag eller om energilagring.

Faggruppe for Energi, industri og Miljø (FEIM) 
Dette arrangementer er i regi av FEIM i Tekna Oslo avdeling. Formålet til FEIM er å stimulere til debatt og økt kunnskap/forståelse av spørsmål knyttet til energi, industri og miljøproblematikk.
FEIM har streamet en rekke foredrag. Du finner mange opptak fra disse på Teknas energiblogg.