Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
oljeplattform

Tema: Energi

Avvikling og fjerning av oljebrønner - aktuelle trender og nye perspektiver

Oppdatert: 29. feb. 2024 Streaming

Alle oljebrønner må avvikles og fjernes ved slutten av deres levetid. Dette er en høyteknologisk kompleks og kostbar operasjon. Se miniseminar (på engelsk)

Operasjonene krever spesialisert kompetanse, med et sterkt fokus på helse, miljø og sikkerhet (HMS), regulatorisk overholdelse, og en effektiv utførelse. Dette er i dag en veldig kostbar operasjon, ofte like kostbar som selve boringen av brønnene. 

Vi introduserer nåværende teknologitrender, forskning som blir utført i Norge, operatørenes behov, og selskaper som er eksperter på å utføre avvikling og fjerning av brønner. Vi vil også utforske bærekraft i design og bruk av digitalisering og KI

Tekna Olje og gass

Tekna Olje og gass er nettverket som holder deg oppdatert på det siste innenfor energisektoren. Møt andre som jobber med samme problemstillinger som deg selv og skaff deg ny innsikt og kompetanse gjennom å delta på kurs og arrangementer.
Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også