Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
M.O.C.C. icon

Tema: Bygg

Miniseminar om MOOC

Publisert: 21. aug. 2020 Streaming

Tekna Bygg og anlegg inviterte til direktesendt seminar om MOOC 27. aug.

Massive Open Online Course (MOOC) er fleksible nettkurs som er gratis og tilgjengelig for alle.

Tekna har vært så heldige å få kjøre et prosjekt på MOOC for bygningsbransjen ila det siste året. Vi har funnet og tilbudt et utvalg potensielle MOOCer for bransjen der medlemmer av Tekna Bygg og anlegg har evaluert nytteverdien.  Prosjektet er finansiert av Kompetanse Norge.

Vi vil fortelle litt om våre erfaringer med MOOC. I tillegg har vi  invitert MOOC-eksperter til å si hva de tror om MOOC og nettbasert undervisning i tiden som kommer.

  • Erfaringer med “GIS-MOOC", v/Berthe Dongmo-Engeland, OSLOMET
  • Suksesskriterier for MOOC/nettbasert undervisning v/Magnus Nohr, Høgskolen i Østfold
  • På hvilke måte vil nye læringsarenaer endre samfunnet og måten vi tilegner oss kunnskap på? v/June Breivik, kulturtanken.

Magnus Nohr sin presentasjon

Les mer:

Mer om MOOC - nasjonalt og internasjonalt.

Ifølge seniorforsker Simen Markussen (til daglig tilknyttet Frischsenteret), som har ledet ekspertutvalget for etter- og videreutdanning, er behovet for livslang læring sterkt økende.

Les også