Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
bygningsarbeidere diskuterer

Tema: Bygg

Muligheter i mangfold og faglige nettverk

Oppdatert: 8. mars 2024 Streaming

Griper du mulighetene når du får dem? Er betongbransjen et sted der du kan bruke dine evner og egenskaper? Hvordan kan faglige nettverk hjelpe deg på veien?

I dette seminaret møter du Hanne Rønneberg og Britt Blom Marstrander, to kvinner i hver sin livsfase.

Hanne Rønneberg er kjent av de fleste og svært profilert i norsk byggebransje og innen FoU området. Hun har hatt flere sentrale roller i næringslivet og sitter i dag i flere viktig selkapsstyrer. Hun var på 90-tallet første kvinnelige styreleder i Norsk Betongforening og var også en av de tre som ble tildelt foreningens første innsatspris.

Britt Blom Marstrander er Teknologi- og utviklingssjef hos Spenncon. Hun fikk Norsk Betongforening sin innsatspris i 2020 og i 2024 ble hun hedret som årets ambassadør i Betong Norge. Begge har funnet sin vei i en bransje der kvinner fortsatt er i mindretall.

I dette seminaret deler de av sine erfaringer og hvilke og valg som har ført dem frem til der de er i dag.
Elisabeth Schjølberg leder samlingen og inviterer de to innleggsholderne til en uformell samtale om veivalg, verdier, ambisjoner og dilemmaer i livet.

Relaterte bærekraftsmål

Les også