Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Et team på tre personer som har fått til noe og tar en high five

Tema: IKT

Norske suksesshistorier ved bruk av kunstig intelligens

Oppdatert: 31. mai 2022 Streaming

Hvert tiende norske foretak bruker kunstig intelligens-teknologi (KI). Hør om de beste norske suksess-historiene: 3 spennende foredrag om KI-suksesser hos Ruter, Schibsted og Posten.

Tekna Big Data inviterer til foredrag om bruk av KI i norsk næringsliv.

For industri og næringsliv kan kunstig intelligens (KI) være en game changer. Større effektivitet, lavere kostnader, forbedret kvalitet og redusert nedetid er bare noen av de potensielle fordelene.

Ifølge SSB: "Om lag fire av ti foretak med minst ti sysselsatte innen næringsgruppen informasjon og kommunikasjon bruker en eller flere KI-teknologier. Med en enestående prosentandel på 42 er gruppen overlegen i bruk av KI sammenlignet med andre næringsgrupper. Faktisk er gruppen også den største brukeren av alle KI-teknologiene."

I alle bransjer øker andelen foretak som bruker KI i takt med foretaksstørrelse. Om lag tre av ti foretak med mer enn 100 sysselsatte bruker en eller flere KI-teknologier, for eksempel i forbindelse med automatisering av arbeidsprosesser. Veien til en vellykket implementasjon av KI er ikke rett frem. Det er mange utfordringer som må løses underveis, og mange prosjekter feiler. Hva er det andre gjør for å lykkes med KI?

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også