Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjon av AI-intelligens

Tema: IKT

Hvordan brukes kunstig intelligens nå?

Oppdatert: 17. apr. 2023 Streaming

Lurer du på hvordan kunstig intelligens benyttes til å løse reelle problemer?

Kunstig intelligens refererer til den utviklingen av datasystemer som ved hjelp av store mengder data og gjerne sensorer utfører avanserte oppgaver.

Her møter du flere selskaper som deler sine erfaringer om hvordan de har utnyttet kunstig intelligens til ulike utfordringer. Du vil høre hvordan kunstig intelligens kan brukes til å skape innovasjon, effektivisere og øke produktiviteten.

Seminaret er en utmerket mulighet til å lære mer om kunstig intelligens enten du bare er nysgjerrig, om du er en profesjonell bruker eller en som utvikler kunstig intelligens.

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også