Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tema: IKT

Hva skjer innen cybersikkerhet?

Oppdatert: 10. feb. 2023 Streaming

Lær deg mer om cybersikkerhet, trender og nye muligheter. Kanskje du har lyst til å jobbe innenfor dette fagfeltet? Få med deg dette miniseminaret:

Her kan du høre to kompetente cybersikkerhetseksperter diskutere trender og fremtiden for cybersikkerhet. Teknas visepresident Elisabet Haugsbø jobber til daglig med cybersikkerhet i Zebra Consulting. Hun diskuterer med Marius Muench som forsker på usikkerheter i nedlastede systemer på Vrije Universiteit Amsterdam.

Dette er ett av mange HackCon Onlines gratis seminarer som foregår hele uken mellom 6. og 10. februar. Se programmet og meld deg på andre foredrag.

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også