Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Cybersecurity black

Tema: IKT

Cybersecurity – er det så viktig da?

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 29. nov. 2017 Streaming

Se Tone Thingbø, ansvarlig for nordiske informasjonssikkerhetstjenester i EY (tidligere Ernst & Young AS) fortelle om truslene.

29. november inviterte Teknas Faggruppe for Energi, Industri og Miljø til foredrag om cyber-sikkerhet.

De hadde fått Tone Thingbø, ansvarlig for nordiske informasjonssikkerhetstjenester i EY (tidligere Ernst & Young AS) til å komme og fortelle om truslene.
I tillegg til å ha et hovedfag i russisk kultur og statsvitenskap, har Tone mer enn 20 års operativ og strategisk erfaring fra området samfunnssikkerhet og informasjonssikkerhet, blant annet fra Forsvaret, Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og Norges Bank.

– Samfunnet må våkne opp og ta dette alvorlig, sa Tone Thingbø.

Se opptak fra arrangementet:

Foredrag TEKNA_ Tone Thingbø (PDF)

——————————————————————————————————————————————

Du kan forøvrig finne mange andre opptak fra Teknas Faggruppe for Energi, Industri og Miljø, som streamer mesteparten av sine interessante foredrag.

Opptak fra foredrag innen IT, IKT og tele
Opptak fra alle fagområder