Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Industri 4.0 og big data

Tema: IKT

Big data og Industri 4.0

Tekst av Inge Harkestad Publisert: 3. mai 2018 Streaming

Hvordan kan industribedrifter samle inn sensor-, system og markedsdata, og bruke dette som grunnlag til å forbedre og optimalisere driften?

Tekna inviterer til frokostmøte om industri 4.0 og big data torsdag 3.mai kl. 9(-11).

Big data og industri 4.0

Hvordan kan industribedrifter samle inn sensor-, system og markedsdata, og bruke dette som grunnlag til å forbedre og optimalisere driften?

På dette møtet kommer Emil Solerød Jahren fra Forskningsrådet til å dele noen tanker om hva som er viktig for bedrifter som ønsker å satse på industri 4.0, og også fortelle om mulighetene i virkemiddelapparatet. Ragnhild Eleftheriadis fra SINTEF Raufoss Manufacturing kommer til å fortelle mer om simulering og beslutningstøtte med big data og kunstig intelligens, mens Michael Link fra Kongsberg Digital vil fortelle mer om kunstig intelligens og maskinlæring i industriell sammenheng.

Opptak og presentasjoner fra møtet:

Emil Solerød Jahren: Show me the money

Ragnhild Eleftheriadis: Frokost seminar Tekna Industri 4-0 CPS og Big Data Oslo 03 mai

Michael Link: May_2018_Digital_Twins_AI_and_Analytics_for_Tekna_Frokost_Publisering

Vil du vite mer om big data, så sjekk ut nettverket Tekna Big data. Kanskje noe for deg?

Se også opptak fra tidligere arrangementer innen området IKT.

Les også