Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Shutterstock_676107559

Tema: IKT

Big data innen helsetjenester

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 14. feb. 2018 Streaming

Mengden av innsamlet helsedata øker enormt. Hvordan kan vi bruke den til økt kompetanse og bedre innsikt?

I samarbeid med Oslo Cancer Cluster inviterte Tekna til seminar på Doga 14. februar.
Seminaret så på hvordan big data og maskinlæring kan bidra til innsikt og persontilpassede helsetjenester, og programmet omfattet blant annet nye muligheter innen kreftdiagnostikk og EU-prosjektet PERMIDES.

Er du opptatt av hvordan teknologi brukes i helsesektoren?

Tekna Helse og teknologi er nettverket for deg som jobber med eller er interessert i teknologi relatert til helsesektoren. Vi arrangerer gratis webinarer og seminarer, og holder deg oppdatert på hva som skjer. Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta.

Se opptakene fra seminaret

Digitalisering: Nye muligheter innen kreftdiagnostikk og behandling


Personalized Medicine Innovation through Digital Enterprise Solutions (PERMIDES)

Surfe på Big Data-bølgen

Samtale

Vil du vite mer om helseteknologi eller big data, så kan vi tilby nettverkene Tekna Helse og teknologi og Tekna Big data.

Se også opptak fra tidligere arrangementer innen området IKT og helse.

Tekna Helse og teknologi

Tekna Helse og teknologi er et faglig nettverk for deg som jobber med eller er interessert i teknologi relatert til helse. Vi arrangerer gratis webinarer og seminarer der vi viser frem spennende teknologi og forskning. Temaene spenner fra kunstig intelligens i helsesektoren til bildediagnostikk og hvordan teknologi og digitalisering har bidratt i kampen mot koronaviruset. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta  Bli med i nettverket

Les også