Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Mann bruker mobil på buss
Teknisk Ukeblad gir deg nyheter og faglige oppdateringer.

Aktuelt

Teknisk Ukeblad gir deg nyheter og kunnskap

Publisert: 2. mars 2022

Som medlem kan du bestille abonnement på papirutgaven av Teknisk Ukeblad på Min profil.

Magasinet inneholder nyhetsstoff om teknologiutvikling, men også forbrukerstoff, debatter og meninger. TU gir deg kunnskap om ting du kanskje ikke visste var av interesse, presentert på en spennende og forståelig måte.

Papirutgaven

Innlogget på Mitt Tekna/Min profil får du oversikt over registrert leveringsadresse, og du kan stoppe eller starte leveringen av papirutgaven.

I hvert nummer av papirutgaven vil du finne "Aktuelt fra Tekna", med nyheter og informasjon fra foreningen.

Har du spørsmål knyttet til leveringen av papirutgaven, kontakt Teknas servicesenter på 22 94 75 00, eller [email protected]

TU eBlad

Teknisk Ukeblad finnes også som eBlad i et digitalt arkiv. Ønsker du å lese siste års papirutgaver digitalt, registrerer du en kostnadsfri brukerkonto på TU Media pålogging.

Logg inn eller opprett bruker

Ekstra - 50% rabatt

Du får som medlem 50% rabatt på abonnementstjenesten Ekstra ved bestilling av årsabonnement.

Med Ekstra får du tilgang til alt innhold på TU.no, inkludert over 7000 digitaliserte papirutgaver helt tilbake til 1854. I tillegg inkluderer Ekstra full tilgang til alt innhold både på digi.no og insidetelecom.no. Du kan også velge å motta nyhetsbrev med de siste sakene forbeholdt Ekstra-abonnenter.

Les mer om TUs arkiv her

Du bestiller Ekstra ved å logge inn med din bruker på TU Media. Har du ikke en bruker, kan du opprette dette, husk da å oppgi medlemsnummer for å få rabatten.

Logg inn eller opprett bruker på TU Media.

Les også