Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Blir du med i Tekna-nettverket Egen Bedrift, kan du gjøre en forskjell.
Blir du med styret i Tekna Egen Bedrift, har du muligheten til å gjøre en forskjell.

Aktuelt

Tekna Egen Bedrift søker styremedlemmer

Publisert: 24. jan. 2022

Fagnettverket Tekna Egen Bedrift søker nye styremedlemmer. Nå har du muligheten til å gjøre en forskjell for feltet du brenner for.

Tekna Egen Bedrift skal skape faglig aktivitet for de som driver sin egen bedrift, eller ønsker å starte én. Blir du med styret i Tekna Egen Bedrift, har du muligheten til å gjøre en forskjell og påvirke utviklingen av fagnettverket. Styremedlemmer velges for to år, og fagnettverket møtes åtte til ti ganger i året. Arbeidet skjer på ulike måter:

  • Skape dialog om mulighetene innen vårt kompetanseområde og fremme utveksling av informasjon og erfaringer.
  • Etablere nettverk gjennom å arrangere møter, kurs og seminarer i samarbeid med andre aktører som jobber med våre fagområder.
  • Arrangere spissede faglige seminarer og legge til rette for konstruktive debatter basert på fakta og vitenskapelige normer.
  • Svare på høringer og bidra til politiske innspill.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat med Tekna Egen Bedrifts styresekretær Anna Kramar 

Årsmøte for Tekna Egen Bedrift avholdes i april. Dato er ikke satt opp ennå.

Les mer om nettverket Tekna Egen Bedrift.

Les mer om styret.

Les også