Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Tre studenter sitter i sola og snakker med hverandre
HVA SLAGS FORSIKRING HAR DU? Det kan være lurt å sjekke ut. Foto: Unsplash.

Aktuelt

Du får to forsikringer gratis av å være medlem

Tekst av Sondre Tallaksrud Publisert: 14. juni 2021

– Det er ikke sikkert du er dekket av dine foreldres forsikring.

Alle studenter som er medlem av Tekna får uføreforsikring inkludert. I tillegg kan du selv velge en forsikring til gratis; enten innboforsikring eller tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil.

Kristin Lid i Gjensidige forteller at tilbudet til Tekna-studentene er blant de aller beste i markedet.

BLANT DE BESTE: Kristin Lid i Gjensidige forteller at Tekna-studenter får tilgang på et av de beste tilbudene i markedet. Foto: Privat.

– Tekna studentene betaler jo kun 150 kroner per semester og det inkluderer alt som Tekna tilbyr i tillegg til forsikringene i Gjensidige. Skulle studentene kjøpt disse forsikringene selv hadde de betalt mye mer.  I tillegg er jo også reiseforsikringen til Tekna blant markedets beste og billigste, sier hun.

– Hvorfor bør studentene forsikre seg?

– Det er et godt spørsmål. Noen vil jo være dekket av foreldrenes innboforsikring, så det bør de sjekke. De fleste innboforsikringer dekker nemlig utflyttede barn som studerer eller er i førstegangstjeneste, så lenge de ikke har meldt adresseendring til Folkeregisteret.

– En finner da også ut om en bør velge innboforsikringen eller tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil inkludert i medlemskapet.

– For studentene rammes jo av de vanlige tingene som foreksempel sykkeltyveri og knust skjerm på mobilen. Dette er dekninger som brukes, sier hun.

Bli medlem

Du får to forsikringer inkludert, sparer mye penger på våre fordeler og kan treffe andre på våre sosiale og faglige arrangementer. 

– Brukes mye av studentene

Lid forteller at Tekna-studenter bruker forsikringen sin mye.

– Siden i fjor høst er det meldt inn 616 skader. Skadene som er meldt er fordelt rundt 50/50 på de to forsikringene de kan velge mellom. Så forsikringene blir godt brukt og det meldes inn skader, avslutter Lid.

Medlemsfordeler for studenter

To inkluderte forsikringer, sosiale arrangementer, hjelp med husleie- og jobbkontrakter og mange avtaler du kan spare mye penger på. 

Les også