Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
STIGER RASKT: Bare i 2021 har over 3000 flere medlemmer meldt seg inn i fagnettverkene.

Aktuelt

– Aldri før har så mange vært med i fagnettverk

Publisert: 26. apr. 2021

Stadig flere medlemmer får øynene opp for fagnettverkene i Tekna.

Trenger du mer faglig påfyll av det du interesser deg mest for, ønsker du å snakke med eksperter på ditt ulike fagfelt eller å kunne påvirke politisk innen ditt fagområde?

Da burde du bli med i et at Teknas fagnettverk. Det koster ingenting, og det krever ingenting av deg.

– Det er nå med godt over 36 000 personer i nettverkene

Helt siden Tekna startet med fagnettverk tidlig på 2000-tallet, da med Tekna- forskerne, realistene og egen bedrift, har nettverkene vokst seg store og flere. I dag tilbyr Tekna 14 ulike fagnettverk hvor medlemmene kan dyrke sitt fag og sine interesser. Her finner du en oversikt over de ulike:  Fag og nettverk.

Bli bedre kjent med fem av våre fagnettverk

De siste ukene har vi i tillegg snakket med medlemmer i fem av de ulike fagnettverkene.

I disse artiklene har de fortalt om hva de bruker denne medlemsgoden til:

Tar kun sekunder å bli med 

Christian Torp, som er avdelingsleder i Teknas seksjon for fag og kompetanse, forteller at det er få steg for å bli med i det nettverket du ønsker:

REKORD: Christian Torp forteller at det aldri har vært så mange med i fagnettverkene som nå. Foto: Tekna.
– Enten kan du sende sms til 2007 med kodeord "Det nettverket du ønsker", eller send e-post til [email protected]. Men du kan også melde deg inn når du deltar på et kurs i fagnetverket (hake av i påmeldingsskjema). Siste måten er å logge inn på min side, gå inn på min profil og velg hvilke fagnettverk du ønsker å bli med i, under mine interesser og nettverk, sier han.
 
Torp forteller at det aldri har vært med flere Tekna-medlemmer med i fagnettverk enn nå.
 
– Det er nå godt over 36 000 med i nettverkene, og det har økt med 3576 personer bare i 2021. Det sier litt om det faglige engasjementet blant våre medlemmer som vi nå ønsker å dyrke og videreutvikle, avslutter han.
 

 

Les også