Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En mann og en kvinne, begge i verneutstyr, holder en stor plantegning sammen mens de står på en byggeplass under skråtak
Kurstilbudet rettet mot bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen blir enda bedre.

Aktuelt

Enda bedre kurstilbud innen bygg, anlegg og eiendom

Publisert: 14. jan. 2021

Nå får du som Tekna-medlem et enda bedre kurstilbud innenfor bygg, anlegg og eiendom.

Dette har sin bakgrunn i en ny avtale mellom Tekna, RIF og NITO. Avtalen omhandler utvidet samarbeid vedrørende utvikling, planlegging og gjennomføring av kurs rettet mot bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen. -Denne avtalen vil gi et enda bedre tilbud til våre medlemmer, sier Tor Børre Mosland, som er fagsjef i Tekna.

Tekna, RIF og NITO har til sammen ca. 25 000 medlemmer knyttet til bygg, anlegg og eiendomsmarkedet. - Våre respektive medlemmer jobber tett sammen i prosjekter primært på rådgiversiden, men også på byggherre- og entreprenørsiden. Det er derfor naturlig at våre medlemmer og nettverk for øvrig, får det samme etterutdanningstilbudet innenfor denne bransjen, sier Mosland.

Bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen er den største landbaserte næringen med over 350.000 ansatte. Næringen er i stadig utvikling, særlig innenfor bærekraft og digitalisering. 

Les mer om Tekna Bygg anlegg og eiendom

 

Les også