Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Danske Bank trekker seg ut av personmarkedet

Publisert: 8. juni 2023

Danske bank meldte 7. juni at de ønsker å selge sin portefølje i personmarkedet i Norge, og konsernet er i samtaler med mulige interessenter. Inntil en kjøper er funnet og avtale inngått, er det ingen endringer for bankens kunder, deriblant medlemmer av Tekna.

Det vil uansett ikke skje endringer i kundeforholdet medlemmene har med Danske Bank i løpet av dette året. Alle medlemmer av Tekna vil bli ivaretatt.

Tekna har over tid jobbet med å fremforhandle en ny avtale om banktjenester hos en annen bank.

Derfor vil vi i løpet av kort tid lansere en ny partner på banktjenester med gunstige betingelser. Avtalen vil bli konkurransedyktig i markedet og levere på behovene Tekna ser blant medlemmene.

Tekna oppfordrer inntil videre alle medlemmer til å ikke gjøre endringer i kundeforholdet med banken sin. Vi vil komme tilbake med informasjon om ny bankavtale og hvilke betingelser Teknas medlemmer får hos ny leverandør. 

Les også