Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Arild Sætre
Arild Sætre blir Teknas nye stabsdirektør

Aktuelt

Arild Sætre blir stabsdirektør i Tekna

Publisert: 3. nov. 2022

Tekna har tilsatt Arild Sætre (44) i en nyopprettet stilling som stabsdirektør. – Tekna vokser i rekordfart, og vi har store ambisjoner for medlemmene, tillitsvalgte og hvordan vi skal bidra til samfunnet. Vi har derfor behov for Arilds strategiske og strukturelle kompetanse, sier generalsekretær Line Henriette Holten i Tekna.

Arild Sætre kommer fra jobben som administrasjonssjef i Handel og kontor, som er LOs tredje største forbund. Han er også styremedlem i Arbeidsmiljøsenteret, og har tidligere vært tilsatt både som utdanningsdirektør, markedssjef og administrasjonssjef for Treider Fagskoler.

- Tekna har vokst svært raskt de siste årene og er Norges største forening for dem som jobber med teknologi og naturfag. Vi ønsket derfor en stabsdirektør som både kjenner fagforenings-Norge og næringslivet godt, som evner å tenke strategisk, og har solid erfaring med en organisasjon på Teknas størrelse. Arild har disse egenskapene, sier Holten.

Arild Sætre gleder seg til å bli kjent med menneskene og organisasjonen.

- Jeg er ydmyk i forhold til den solide jobben som gjøres hver eneste dag for medlemmene og tillitsvalgte, og jeg ser frem til å kunne bidra i dette arbeidet. Vi lykkes sammen, ikke hver for oss, sier han.

Sætre mener Tekna er en sterk og relevant forening, ikke minst på grunn måten det brede faglige tilbudet kombineres med det å være en tydelig fagforening for arbeidstakerne med høyere utdanning.

- Jeg verdsetter dessuten samfunnsoppdraget Tekna har. Det er svært spennende å få lov til å jobbe i en organisasjon hvor medlemmene er så viktige for samfunnsutviklingen. Det motiverer også at ansatte og ledelse jobber innsiktsbasert og har fokus på kontinuerlig utvikling og forbedring av medlemstilbudet, sier han.

Sætre går inn i ledergruppen, og vil tiltre stillingen i februar.

Les også