Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Marit Vidnes på snødekket skiløype

Råd og tips

Reisetips for ferie i Norge

Oppdatert: 8. apr. 2021 Streaming

Sommerferien nærmer seg og det evinnelige spørsmålet melder seg - Hva skal vi finne på?

Sydenturer og storbyferie kan vi nok se langt etter, men hva gjør vel det når vi bor et land med en natur hele verden misunner oss?

Marit Vidnes vil gi deg de beste reisetipsene hun har i reisekassa. Fokuset er å gi deg store opplevelser med naturen som viktig ingrediens, og ikke minst at du skal oppleve noe du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Norge er full av små perler som det kan være vanskelig å finne. For eksempel et overnattingssted som er drevet av et eldre ektepar som elsker det de gjør, men som ikke vet hvordan de skal markedsføre seg. Eller kanskje er det den lokale fiskeren som kan frakte deg med båt over fjorden slik at du får gått den turen du ellers ikke hadde fått mulighet til.

I dette foredraget får du tips og triks til norgesferie på sitt beste.

Marit Vidnes

Marit Vidnes

Daglig leder i Norrøna Hvitserk

Marit Vidnes elsker Norge og har lang erfaring med å reise rundt i vårt eget land. Hun er daglig leder i Norrøna Hvitserk og mener hun har verdens beste jobb - nemlig å dele fantastiske reiseopplevelser med andre.

Les også