Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av et ung par sittende på gulvet og drikker kaffe blant flytteesker

Råd og tips

Tekna Ung: Hjelp, jeg skal kjøpe bolig!

Publisert: 30. nov. 2020 Streaming

Er det første gang du skal på visning, gi bud eller lese salgsoppgaven? Da tenker du kanskje "Hvor skal jeg begynne?". Bli med Tekna Ung på boligkjøperkurs med Karianne Amlie fra Boligjakten.

Å kjøpe en bolig er et stort og viktig sted for de fleste av oss. Det er en stor økonomisk investering, og ikke minst skal du trives i ditt eget hjem. Det står mye på spill og det kan virke som det er mange fallgruver. Da kan man fort føle seg overveldet.

Karianne Amlie er en erfaren eiendomsmegler, du kjenner henne kanskje igjen fra Boligjakten på TV3? Karianne gir en innføring i hvordan du forbereder deg på ditt første (eller andre) boligkjøp. Så blir kanskje ikke prosessen så overveldende likevel.

Karianne vil snakke mer om:

  • Forberedelser
  • Visningen
  • Budrunden
  • Overtakelsen

Benytt også anledningen til å stille spørsmål!

Karianne Amlie

Karianne har nesten 20 år erfaring som eiendomsmegler og er partner hos Aktiv Eiendom Grønland/Bjørvika. Hun er også programleder og boligekspert for Boligjakten på TV3.

Les også