Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bilde av Stine Audestad og Andreas Wahl

Teknas digikviss med Andreas Wahl

Er det ikke alltid sånn at nettopp DU er den smarteste i gjengen? Med intrikate og morsomme oppgaver fra Andreas Wahl kan du teste deg selv og vennene dine 

Velkommen til digikviss

Koronaen tar, og koronaen gir. For det var nettopp nedstengningen i mars som ga oss inspirasjon til denne digitale quizen. Andreas Wahl er vår eminente quizmaster og byr på naturvitenskapelige nøtter, teknologiske tankeeksperimenter og kanskje noen livlige ligninger. Alt sammen krydret med noe mindre viktig allmennkunnskap. Realfagskunnskaper er jo tross alt det som skiller den berømte klinten fra hveten.

Ta med deg familie, venner og studiekamerater og bli med på en nerdete og sosial kunnskapstest. Programleder Stine og quizmaster Wahl loser oss trygt gjennom kvelden på lang avstand fra både hverandre og dere!

Resultater og fasit fra de forrige rundene

Fremgangsmåten:

  • Samle et lag med opptil fem deltakere (ja, det er fint om alle på laget melder seg på).
  • Dere snakker sammen på ett eller annet vis (f.eks. Messenger, Facetime, Whatsapp osv.), kanskje det til og med er lov til å samle noen i samme stue (bare pass på avstanden).
  • Finn på et lagnavn
  • Følg direktesendingen hvor Andreas leser opp spørsmålene.
  • En lagansvarlig fyller inn deres svar i Google skjema.

Og folkens, ikke juks da. Vi har ingen måte sjekke det på, men vil du virkelig ha det på samvittigheten?