Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Kaveh Rashidi

Råd og tips

Seriøst og useriøst om studentlivet

Oppdatert: 14. sep. 2023 Streaming

Hvilke problemstillinger møter man egentlig på i studentlivet? Og hvordan løse det på best mulig måte? Det skal vi prøve å finne ut av her!

Bli med på et seriøs og useriøs arrangement om studentlivet! Inspirert av "Lørdagsrådet" vil dette arrangementet gi deg muligheten til å utforske ulike perspektiver på studenttilværelsen, og vi skyter både høyt og lavt om alt mulig man kan støte på av problemstillinger i løpet av studietiden.

Et spennende panel bestående av Kaveh Rashidi (lege), Kari Johanne S. Bøckman (leder for UKA2023), Simen Klausen (medlem av debattgruppa på Studentersamfundet), Jon Anders Lied (psykolog fra Studentskipnaden i Trondheim) og Sanne Marie L'Abée-Lund (ordstyrer) er på scenen for å diskutere ulike studentrelaterte temaer.