Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Påfyll med Tekna på Kongsberg Agenda

Tekna er partner på Kongsberg Agenda, en ikke-kommersiell teknologifestival som holdes onsdag 21. juni til lørdag 24. juni i Kongsberg by. Her vil du møte bedrifter, organisasjoner, næringsliv og politikere. Her får du påfyll med et faglig, sosialt og innholdsrikt program.

Kongsberg Agenda: Vil finne de gode løsningene for framtiden

– Vi klarer ikke løse de utfordringene vi har i samfunnet i dag uten at vi samarbeider. Derfor er det viktig med arenaer som Kongsberg Agenda. Det sier visepresident i Tekna, Elisabet Haugsbø, om deltakelsen på Kongsberg Agenda. 
 

Tekna-medlemmene jobber daglig med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi.

 

– Vi ønsker å støtte opp under og løfte arenaer og møteplasser, hvor man retter oppmerksomheten mot fremtidsrettet teknologi og hvor man kan samle relevante miljøer til spennende, faglige diskusjoner. Dessuten har vi mange av våre medlemmer i bedrifter på Kongsberg, og medlemmene våre har glede av å være med på eventer som Kongsberg Agenda, hvor både organisasjoner, næringsliv og politikere møtes, sier Haugsbø. 

Se hele programmet til Kongsberg Agenda