Skal du på utveksling? Som Tekna-medlem får du gratis medlemskap i ANSA hvis du studerer i utlandet.

Dobbeltmedlemskap i ANSA - Tekna

ANSA (Association of Norwegian Students Abroad) og Tekna har en samarbeidsavtale som innebærer at medlemmer av ANSA kan få dobbeltmedlemskap i ANSA / Tekna, og omvendt at Tekna-medlemmer kan få dobbeltmedlemskap i Tekna / ANSA. 

På denne måten kan studenten dra nytte av fordelene ANSA tilbyr mens vedkommende er student i utlandet, samtidig som man oppdateres på hva som skjer innen sitt fagområde i Norge. Man får i tillegg tilgang på det nettverk og den støtte Tekna tilbyr når man skal ut og søke jobb.

Du betaler altså kun til den organisasjonen du var medlem hos først, dersom du skal studere utenlands eller på utveksling for en periode. 

Hvis du inngår dobbeltmedlemskap bør du benytte ANSAs forsikringspakke, men Gjensidige tilbyr også rabatterte forsikringer for utenlandsstudenter. Dersom du har vært medlem hos Tekna først beholder du din inkluderte forsikring, men innboforsikringen er ikke gyldig utenfor Norden.

Priser pr. år:

Dobbeltmedlemskap ANSA / Tekna:      399,- (Betales til ANSA)

Dobbeltmedlemskap Tekna / ANSA:      300,- (Betales til Tekna)

Innmelding

Meld deg inn i Tekna: Innmeldingsskjema

Dersom du alt er medlem av ANSA og ønsker gratis dobbeltmedlemskap i Tekna oppgir du medlemsnummeret ditt i ANSA i kommentarfeltet på søknadsskjemaet.

Innmelding i ANSA: www.ansa.no. Dersom du alt er medlem av Tekna velger du Tekna som partnerorganisasjon hos ANSA. 

Sist oppdatert: 1. september 2021