Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Tomt kontorlandsskap

Aktuelt

Permittert – hva nå?

Oppdatert: 25. juni 2020 Streaming

Har du blitt permittert eller står du i fare for å bli permittert? Hva er reglene og hva betyr det? Våre jurister gir deg svar på det viktigste tingene du må tenke på. Du får også anledning til å stille spørsmål.

Få en rask innføring i regelverket og hva det betyr å bli permittert.

Advokatene Frode Rognsaa og Synne Bjørvik Staalen vil fortelle mer om det viktigste å tenke på rundt permittering, og besvare spørsmål etter foredraget. 

Frode har vært ansatt i over ti år som advokat på Teknas juridiske kontor. Han har jobbet med mange problemstillinger rundt permittering og var medlem av permitteringsutvalget i 2018-2019.

Synne har jobbet med arbeidsrett i mange år, herunder permitteringer og oppsigelser. Jobber som advokat på Teknas juridiske kontor.

 

Les også