5. nov.
kl. 19:30–23:59

Nå skjer det i Ulsteinvik! Et etterlengtet arrangement gjennomføres i starten av november.

Meld meg på

Beskrivelse

Vi kan forvente oss en fortreffelig aften i Snorrebuda Mat og Vinhus sitt nyetablerte lokale i andre etasje. Arrangementet består av vinsmaking og storytelling fra Eldar Hareide. Eldar har lang erfaring med sine egne italienske viner fra Toscanadistriktet, og er kjent for å være en god vinformidler.

I tillegg til dette serveres det fingermatbuffet (tapas) fra det gastronomiske kjøkkenet til Snorrebuda.

Meny:

  • Bruschetta med coppaspekeskinke, manchego og tapenade (Allergen: gluten, hvete)
  • Blinis med lodderogn, rødløk og urterømme (Allergen: gluten, bokhvete, melk, fisk)
  • Focaccia toast med tomat, mozzarella, basilikum og balsamico sirup (Allergen: melk, gluten, hvete)
  • Porsjonsskåler med nordisk potetsalat og italiensk salami (Allergen: sennep, melk)
  • Minispyd med grilla villreker marinert med chimicurri og grilla grønsaker (Allergen: skalldyr)
  • Porsjonsskåler med Håndlaget kjøttboller i en krydret tomat og urtesaus og saltbakte gourmetpoteter (Allergen: selleri)

Allergier

Vennligst gi beskjed ved påmelding om du har allergier og/eller matintoleranser slik at vi får mulighet til å ordne alternativer.

Pris

Vi subsidierer billetten til våre medlemmer. Du kan gjerne ta med deg en ledsager/venn som ikke er medlem. Angi riktig alternativ ved påmelding.

  • Tekna-medlem: kr 385,-
  • Ledsager, ikke Tekna-medlem: kr 885,-

Dette blir en kveld som vi håper at dere medlemmer har lyst til å bli med på. Det blir selvsagt også anledning til å selv bestille drikkevarer utover vinsmakingen.

Finn frem:

Sjøgata 62, 6065 Ulsteinvik