Hvorfor er det så lett å bruke penger og så vanskelig å spare? Finnes det en måte å få sparekontoen til å vokse på, som ikke innebærer å gå ned i livskvalitet? Ja, svarer blogger og supersparer Lise Vermelid, som deler sine tanker om penger og privatøkonomi . Målgruppen er alle som ønsker motivasjon og konkrete tips for å spare mer, bruke mindre og få pengene til å vokse.

Meld meg på

Lise Vermelid Kristoffersen (32) er kjent for å bruke lite og spare mye.

Hun driver Pengesnakk, som er både podcast, blogg og sosiale medier. I starten av januar kommer hun med boken "Pengesnakk - slik sparer du deg lykkelig!"

Lise lærer oss grep vi alle kan ta for å få mer ut av pengene våre og hvordan vi kan starte sparing. Hun forteller også hvor enkelt du kan redusere forbruket ditt.

Les mer om Lise Vermelid Kristoffersen her

Foredraget er åpent for Tekna Ung, Tekna Student og alle andre interesserte. Du må gjerne ta med deg en venn eller kollega på dette foredraget, men du må oppgi i påmeldingen hvor mange du melder på.

Velkommen til Pengesnakk!

Vi oppfordrer deg til å ta bybanen, gå eller bruke sykkelen til Kronstad, fordi vi tenker på miljøet og det er vanskelig å finne parkeringsplass der.

Portrettfoto: Ingeborg Løvlie

Finn frem:

Auditorium A inngang A
  • Lise Vermelid Kristoffersen

    Blogger

    Pengesnakk.no

    Jeg brenner for at vi alle skal snakke mer om penger. Selv blogger jeg på www.pengesnakk.no, driver podcasten Pengesnakk og holder foredrag om hvordan du kan bruke pengene dine bedre.

    Foto: Ingeborg Løvlie