Toppkaraktersystemet

En innføring i toppkaraktersystemet og fordelene det medbringer.
Dette arrangementet er ikke lenger aktivt, se vår kalender for kommende kurs og arrangementer.

Toppkaraktersystemet er en studiemetode som kombinerer det beste med intens og jevn jobbing og den velkjente skippertakstmetoden. Hvordan får man gode karakterer samtidig som man får fritid?

Meld meg på

Beskrivelse

Toppkaraktersystemet lærer studenter en effektiv måte å få gode karakterer uten at skolen tar opp for mye tid. Nikolai G. Høibo kommer for å fortelle hvordan toppkaraktersystemet skal utnyttes, og fordelene det bringer med seg.

Her er hvordan de selv beskriver det: "Norges første superstudent-oppskrift. ToppkarakterSystemet viser hvordan studenter i høyere utdannelse kan utnytte skippertak, få mer fritid, og oppnå toppkarakterer.

ToppkarakterSystemet LIVE har blitt hold på alle universiteter og de fleste høyskoler i Norge siden 2010. Boken ToppkarakterSystemet har solgt flere tusen kopier, og er Norges første superstudent-oppskrift.

ToppkarakterSystemet er omtalt i medier som God Morgen Norge, Ettermiddagen på TV2, NRK nyheter, NRK radio, VG, Dagens Næringsliv og mange flere. iPhone-appen "Hurtigleser" skjøt til topplistene på lanseringsdagen, og ble Norges mest populære app i 2012, kun slått av Instagram.

Kurset starter 16:15 i EL5, møt gjerne tidligere. Vi holder på til rundt 18:00.

Se alle arrangementene på NTNU

Finn frem:

EL 5