Tekna Ung: Rødvinsmaking

Tekna Ung Oslo har gleden av å invitere deg (og en venn?) på vinkurs på fantastiske Ekebergrestauranten.
Merete Bø gir oss noen av sine fremste rødvinsfavoritter fra mer ukjente deler er vinens verden.
En god rødvin trenger ikke nødvendigvis komme fra Burgund, Bordeaux, Toscana eller Rioja. Det finnes mange spennende vinområder som du ikke kjenner eller som har hatt en oppblomstring av kvalitetsprodusenter de siste årene.
Merete tar oss med på en reise i, for de fleste av oss, ukjente rødvinsterritorier. Merete skriver om vin i Dagens Næringsliv. Hun har blant annet vært sommelier på Bagatell og er tidligere nordisk mester i Nordic Campion for Sommeliers.
Ønsker du å ha med en venn? Skriv navnet på personen i eget felt i påmeldingen. Du betaler for begge når du melder deg på. Du må være medlem, men vennen din trenger ikke være Tekna-medlem.