24. aug.
kl. 18.00–21.00
Fana Paintball, Totland, NESTTUN

Bli med Tekna Ung til Fana Paintball for en kveld spekket med moro. Fana Paintball har de siste årene vært ledende innenfor paintball i Norge. De jobber til enhver tid for å være den beste aktøren når det gjelder gjennomføring av alle typer paintball. Her finner du nylig oppgraderte baner, mange forskjellige spilltyper og det garanteres at vi får både en morsom og sikker opplevelse.

Meld meg på

Beskrivelse

Instruktører

Med hjelp av profesjonelle instruktører vil vi i mindre og større grupper være innom forskjellige typer spilltyper og vanlig eliminerings-kamper, som vil gjøre kvelden både spennende og moro.

Utstyr

Kjeledress, gevær, magasin, og annet sikkerhets- & paintballutstyr blir utlevert og er inkludert i prisen

Forkunnskaper

Du trenger ingen forkunnskaper innenfor paintball eller lignende for å være med.

Tid

Vi vil holde på i totalt 2,5-3 timer inkludert sikkerhetsvideoer og pauser der hver runde med spill er rundt 10-15 minutter.

Diverse info

Mesteparten av banene er faste og fine, men ved noe regn er det anbefalt med tursko/fjellsko og ved tørre baner er joggesko anbefalt. Malingen går av ved vask. Ta gjerne med klesskift i tilfelle man blir svett eller våt. Om det skulle være litt dårlig vær på dagen er det uteareal med tak, bord & benker under arrangementet/mellom slagene samt dusjer tilgjengelig om nødvendig etter vi er ferdig.

Les mer om Fana Paintball her

Finn frem: Totlandsvegen 232, under 10 minutter med bil fra Nesttun. Det er også mulig å ta buss #71 fra Nesttun Sentrum til Fjellbirkeland øst.