Tekna Ung: Olivenolje- og balsamicosmaking

Har du lyst til å lære mer om olivenoljer og balsamicoeddik? Utforsk smakene sammen med oss!
Tekna Ung inviterer til smakskurs av olivenoljer og balsamico, der vi følger den digitale sendingen med Olivenlunden 1830. Du får smake på et utvalg av høykvalitets olivenoljer fra ulike Middelhavs regioner.
Lær mer om historien og tradisjonen bak produksjonen, samtidig som du får smake og oppdage forskjellene mellom ulike oljer og lære å kjenne igjen førsteklasses olje. Du vil også høre om teknologien som skal redde produksjonen i møte med nye utfordringer.
Få tips til hvordan du kan kombinere olivenolje med dine favorittretter og lage enkle dressinger.
I løpet av kurset vil du få smake ulike oljer kombinert med balsamicoeddik. Dette blir en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.
Praktisk info
- Vi åpner dørene kl. 18.45, og smakingen starter kl. 19.00.
- Du kan sende inn spørsmål underveis.
Dersom du kommer med tog fra Vestfold, kan du ta buss (M1) fra Porsgrunn togstasjon til ENRX (busstopp: Tilja).
Om kursholder
Olivier Pean har over et tiår med erfaring med Olivenlunden 1830 sine produkter, og er med på å velge årets olivenolje. Han deler entusiastisk om kunnskapen han sitter på rundt smaksbilde og de nyeste trendene innen olivenoljeindustrien.