
Tekna Ung inviterer deg til kurs i musserende vin. Kom og smak så er du litt bedre forberedt til 17. mai-feiringa!
Alle vinskapende land i verden lager musserende vin, til og med Norge. Men smaker de likt? Er det egentlig er noe særlig forskjell på cava, prosecco, cremant, britiske bobler og champagne? Eller er det bare ekspertene som kjenner forskjellen?
Om sommeren drikker vi nordmenn mer bobler enn ellers i året. På vårt musserende vinkurs vil du lære hva forskjellen er på dem, og ikke minst smake forskjellen selv. Samtidig som du vil få lære om historien og ikke minst hvilke produsenter det er verdt å kjøpe.
Merete Bø skriver om vin i Dagens Næringsliv. Hun har blant annet vært sommelier på Bagatell og er tidligere nordisk mester i Nordic Campion for Sommeliers.
Ønsker du å ha med en venn? Skriv navnet på personen i eget felt i påmeldingen. Du betaler for begge når du melder deg på. Du må være medlem, men vennen din trenger ikke være Tekna-medlem.
Praktisk informasjon
- Smakingen begynner klokken 18.00 presis, dørene til salen åpner 17.30.
- Vi sitter på langbord under smakingen, det blir sosialt og hyggelig.
- Har du med ledsager og ønsker å være sikret plass sammen, må du passe på å være tidlig ute.
- Merk at det kun serveres vin, så du må selv sørge for å spise i forkant (hva med å være ute i litt god tid og spise i restaurant før smakingen).
Passer ikke denne datoen, vi har hvitvinssmaking 19. mai, meld deg på her!