Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Tekna Ung: Matkurs i saus, kraft og supper

Dette arrangementet er ikke lenger aktivt, se vår kalender for kommende kurs og arrangementer.
Egenandel
Kr 900
14. okt. 2021
kl. 17:00 - 22:00
To Rom og Kjøkken, TRONDHEIM
Carl Johans gate 5, 7010 Trondheim
Avbestillingsfrist: 10/14/2021
Kursnummer: 42327
Kontakt: Anna Marie Bjærang - 95764324

Bli med på matkurs hos To rom og kjøkken, og lær om saus, kraft og supper!

Velkommen til 3-timers matkurs innen saus, kraft og supper. Vi møtes på restauranten To rom og kjøkken, der vi får en tre timer lang innføring i hvordan lage ulike typer sauser, kraft og suppebaser sammen med en av deres kokker. 

Etter at kurset er fullført, nyter vi et treretters måltid basert på det som er laget i løpet av kurstiden.

Kursets innhold vil avhenge av hva deltakerne lurer på og spør om innen temaet, men her er noen eksempler på hva som kan bli gjennomgått på kurset:

  • Jordskokk, maissuppe, blåskjellkraft/suppe
  • Aioli, Brunet smør, Beurre Blanc
  • Rødvin-/Portvinsaus
  • Kyllingkraft, Oksekraft/Demi glace
  • Choron-/Bearnaise-/Hollandaisesaus

Drikke betales separat.

Håper vi sees for en lærerik og kulinarisk erfaring!

Dette kurset arrangeres av Tekna Ung i Trondheim, og er primært åpent for ordinære medlemmer under 38 år. Les mer om Tekna Ung her.

Del