Tekna Ung: Matkurs i saus, kraft og supper

Bli med på matkurs hos To rom og kjøkken, og lær om saus, kraft og supper!
Velkommen til 3-timers matkurs innen saus, kraft og supper. Vi møtes på restauranten To rom og kjøkken, der vi får en tre timer lang innføring i hvordan lage ulike typer sauser, kraft og suppebaser sammen med en av deres kokker.
Etter at kurset er fullført, nyter vi et treretters måltid basert på det som er laget i løpet av kurstiden.
Kursets innhold vil avhenge av hva deltakerne lurer på og spør om innen temaet, men her er noen eksempler på hva som kan bli gjennomgått på kurset:
- Jordskokk, maissuppe, blåskjellkraft/suppe
- Aioli, Brunet smør, Beurre Blanc
- Rødvin-/Portvinsaus
- Kyllingkraft, Oksekraft/Demi glace
- Choron-/Bearnaise-/Hollandaisesaus
Drikke betales separat.
Håper vi sees for en lærerik og kulinarisk erfaring!
Dette kurset arrangeres av Tekna Ung i Trondheim, og er primært åpent for ordinære medlemmer under 38 år. Les mer om Tekna Ung her.