14. okt.
kl. 17:00–22:00

Bli med på matkurs hos To rom og kjøkken, og lær om saus, kraft og supper!

Meld meg på

Beskrivelse

Velkommen til 3-timers matkurs innen saus, kraft og supper. Vi møtes på restauranten To rom og kjøkken, der vi får en tre timer lang innføring i hvordan lage ulike typer sauser, kraft og suppebaser sammen med en av deres kokker. 

Etter at kurset er fullført, nyter vi et treretters måltid basert på det som er laget i løpet av kurstiden.

Kursets innhold vil avhenge av hva deltakerne lurer på og spør om innen temaet, men her er noen eksempler på hva som kan bli gjennomgått på kurset:

  • Jordskokk, maissuppe, blåskjellkraft/suppe
  • Aioli, Brunet smør, Beurre Blanc
  • Rødvin-/Portvinsaus
  • Kyllingkraft, Oksekraft/Demi glace
  • Choron-/Bearnaise-/Hollandaisesaus

Drikke betales separat.

Håper vi sees for en lærerik og kulinarisk erfaring!

Dette kurset arrangeres av Tekna Ung i Trondheim, og er primært åpent for ordinære medlemmer under 38 år. Les mer om Tekna Ung her.

Finn frem:

Carl Johans gate 5, 7010 Trondheim