27. okt.
kl. 17:00–20:00
Norges Idrettshøgskole, OSLO

Velkommen til løpekurs med Breaking Marathon Limits.

Meld meg på

Beskrivelse

Vi begynner inne med en teoridel om løping og løpsteknikk. Du får høre om erfaringer, læring og overføringsverdier fra Sindre Buraas' karriere som mellom- og langdistanseløper i verdenseliten. Samt Kristian Ulriksen sin reise fra profesjonell pokerspiller til maratonløper.

Deretter går vi ut og har en felles trening som skreddersys for at alle kan gjennomføre en kvalitetssikret økt på en effektiv måte. Økta har fokus på mestringsfølelse og tilpasses hver enkelt - uavhengig av ambisjoner og nivå. Det blir sosialt og artig, samtidig som du får anledning til et solid treningsutbytte.

BMLs løpetrenere bidrar ved å instruere, veilede, inspirere, motivere og rådgi.

Praktisk informasjon:

  • Oppmøtet er på Norges Idrettshøgskole, auditorium Innsikt.
  • Det serveres en baguett fra klokken 17, så du kan komme rett fra jobb.
  • Møt opp i god tid! Teoridelen av kurset begynner kl. 17.30.
  • Det er begrenset mulighet for å skifte, så kom gjerne kledd i treningstøy og kle deg etter været. Den praktiske treningen er utendørs.

Om instruktørene

Kristian Ulriksen

Hans idrettslige interesse og bakgrunn favner svært bredt, og innbefatter blant annet erfaring med toppfotball og proffpoker. Som maratonløper står han (foreløpig) loggført med 2:21:31. Kristian viser også enormt engasjement for mosjonister og de ”nest beste".

Sindre Buraas

Sindre er en tidligere profesjonell langdistanseløper, med mange års erfaring på internasjonalt toppnivå. Karrierens store høydepunkt oppnådde han med finaleplass under VM i Moskva 2013. Han karakteriseres ved en pedagogisk tilnærming, tett dialog og personlig oppfølging. Sindre har fulgt opp både mosjonister og eliteløpere, og nyter godt av sin særegne erfaring, kunnskap og kompetanse

Andreas Grøgaard

Han er svært interessert i en rekke idrettsgrener (fotball, langrenn, friidrett osv.), men har selv hovedsakelig bedrevet langdistanseløping siden 2012. Han er også initiativtaker til prosjektene ”Breaking Marathon Limits” og ”Breaking2:30”, som tar sikte på å inspirere og oppmuntre løpere til å pushe sine egne grenser og ta ut sitt potensiale – uansett nivå.

Finn frem:

Adresse: Sognsveien 220, 0863 Oslo, Norges Idrettshøgskole, Auditorium Innsikt