7. mars
kl. 18:00–20:00

Hva skjer med mennesket i en digital verden? Hvordan ser jobbene våre ut fremover? Og hvordan vil kunstig intelligens gjøre verden varmere og mer sosial?

Meld meg på

Tekna Ung Oslo har invitert Kathrine Aspaas, en av landets fremste foredragsholdere, til å vise oss hvordan datamaskiner og robotteknologi vil overta mye av det stive og kalde arbeidet vi utfører i dag: Tallarbeid, budsjettering, revisjon, tunge løft og liknende.

Vår jobb som mennesker blir å ta oss av det varme arbeidet: Skape gode kulturer for læring og nyskaping, se de store sammenhengene og løse samfunnsproblemer med utsøkt teknologi.

Vi står overfor en tid der selvinnsikt og emosjonell intelligens vokser frem som de store suksesskriteriene i arbeidslivet. Når datamaskinene tar seg av det kalde og fysisk tunge arbeidet, må vi dyrke det som er unikt for oss mennesker: Relasjoner og emosjonell rikdom.

Foredraget er åpent for alle, så du må gjerne dele arrangementet med en venn!

I en unik kombinasjon av forskning, humor og musikk inviterer Aspaas deltagerne til å bruke følelsene og gåsehuden som kompass inn i det nye arbeidslivet. Hun kaller det gåsehudeffekten.

Gjør deg klar for et foredrag helt utenom det vanlige!

Finn frem:

Velkommen til Kronprinsens gate 17. Foredraget holdes i Festsalen i Ingeniørenes Hus.
  • Kathrine Aspaas

    Kathrine Aspaas er kjent fra sine mange år som kommentator og lederskribent i Aftenposten. Hun har skrevet bestselgeren Raushetens Tid, hvor hun hevder at vi beveger oss mot en mer åpen, rausere tidsalder.

    Kathrine Aspaas er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, med en master i internasjonal økonomi og politikk fra New School University i New York (2007).

    Hun var Aftenpostens første kvinnelige kommentator og lederskribent, og har 25 års erfaring som finansjournalist. Hun har en særlig interesse for hvordan mennesker behandler hverandre, og hva som driver oss.

    Kathrine er også TEDx-speaker og blogger på The Huffington post. Hun er en av landets fremste foredragsholdere og hennes blanding av faglig tyngde, humor og musikk er helt unik i norsk sammenheng.