27. mai
kl. 19:00–21:00
Microsoft Teams, Nettbasert

Har du lyst til å lære mer om sjokolade? Og visste du at sjokoladesmaking kan være like avansert som smaking av vin?

Meld meg på

Beskrivelse

I dette digitale introduksjonskurset til smaking av fin, mørk sjokolade guides du gjennom smaking av en rekke høykvalitetssjokolader av forskjellige typer og merker.

Egenandel kun 150 kr. Tekna Gjøvik avdeling betaler resten.

Vi begynner med en kort introduksjon til sjokoladens opprinnelse, du lærer den beste måten å smake på sjokolade og hva som kjennetegner de vanligste typene og opprinnelsene som finnes. Smakingen har hovedfokus på de mest smakfulle sjokoladene med 60-70% kakaoinnhold, men omfatter alt fra mørke melkesjokolader til rene mørke sjokolader fra forskjellige opprinnelser over hele verden.

Underveis er vi også innom litt sjokoladehistorie og betydningen av sjokolade gjennom tidene. Og vi går kort gjennom trinnene som inngår i sjokoladeproduksjon og hvordan variasjoner i produksjon påvirker smaken.

I tillegg snakker vi litt om en rekke spennende kvalitetssjokolader og tips til videre utforskning av sjokolade.

For å få til dette digitalt, leveres pakken med sjokolade i posten. Påmeldingen er bindende, og frist for å melde seg på er 13. mai.

  1. Meld deg på til høyre og betal kursavgiften
  2. Motta påmeldingbekreftelse på e-post
  3. FYLL inn skjemaet du får i e-posten (veldig viktig for at du skal kunne motta sjokoladepakken)
  4. Benk deg foran skjermen og kos deg ved sendestart

Velkommen til digital sjokoladesmaking.